About

Dobro došli u moj svijet, u svijet koji ću punog srca i s puno ljubavi podijeliti s vama. Oduvijek sam željela da pronađem neku platformu gdje mogu dijeliti svoje svakodnevne misli, razmišljanja, mišljenja i sve ono što me čini sretnom, ali i ono što me muči (mada ovoga neće puno biti, nadam se).

Neke od tema koje ćete moći naći ovdje su:

  • recenzije preparativne i dekorativne kozmetike
  • moda
  • svjetske misterije
  • digitalni marketing

Iz ovoga možete vidjeti da će tu doslovno biti pravi koktel tema, ali odlučila sam da na jednom mjestu stavim fokus na sve stvari koje mene čine ovakvom osobom. Tu će svakako biti i drugih tema, ali ove četiri će svakako preovladavati i činit će osnovu mog bloga.

Sada, ko sam ja?

Moje ime je Dalila, imam 20 i kusur godina, ogromni sam zaljubljenik u kozmetiku, modu, svoj posao, svjetske misterije (neriješena ubistva, nestanci, teorije zavjere, itd.) i dobru muziku. Od svoje 19. godine bavim se marketingom, a moj najveći fokus je svakako digitalni marketing i to je polje u kojem se najbolje snalazim i postižem najbolje rezultate za kompanije/brendove koje radim. Od svoje 15. godine volim kozmetiku, a od prije dvije godine to sam nešto ozbiljnije shvatila, pa dosta vremena provodim učeći što više o toj umjetnosti i raznoraznim načinima kako se israziti koristeći šminku.

Ako pitate moje prijatelje ko sam ja, vjerovatno će vam reći da mi je sarkazam drugo ime, a tvrdoglavost srednje, zadnje ime mi je “može pričati dok ne umre”, pa vam to predstavlja otprilike dobru definiciju mene. P.S. Ima tu i ljubavi 🙂

Još jednom, dobro došli. Za sva pitanja, tu sam i uvijek ću biti.

Dalila